Elcat Doppler készülékek

Az Elcat kiváló minőségű dopplerkészülékei teljes körű megoldást nyújtanak az egyirányú doppler vizsgálatokra.

 

Elcat handydop®-pro doppler készülék

A bidirekcionális doppler felismeri a vér áramlásának irányát az ultrahang szondához viszonyítva.
Akusztikailag történik az áramlás és a visszaáramlás elkülönítése, két különböző hangszórón. A doppler-jel bidirekcionálisan, vagy összesített görbeként a kijelzőn, vagy nyomtatva jeleníthető meg grafikusan. Az artériás áramlás a szokásos módon a nulla-vonal felett, míg a visszaáramlás a nulla-vonal alatt jelenik meg.

A sokoldalú tehetség

A handydop®-pro készülékkel az összes olyan területet le tudja fedni, ahol bidirekcionális doppler vizsgálatra van szükség.
Az igény szerint csatlakoztatható 4, ill. 8 Mhz-s ultrahang szonda profi diagnózist tesz lehetővé az artéria és a véna vizsgálatakor.
A jövőbe mutató felszereltségi jellemzők, mint pl. memória funkció az elvégzett vizsgálatok mentésére, a hangüzenetek mentése, vagy a könnyen áttekinthető menü használata teszi a készüléket megbízhatóvá a praxisban vagy a klinikán.
A handydop®-pro kifejlesztésénél a legújabb hardware alapokat használtuk: nagy teljesítményű processzor, memóriakártya. A handydop®-pro az első linux-alapon működő kézi doppler készülék. – Ezt értjük mi innováción!

  

 

Elcat handydop® doppler készülék

 
Minden szondában egy adókristály található, ami egy folyamatos ultrahangot sugároz.
Ha ez az ultrahang hullám egy mozgó struktúrába ütközik, a doppler elv szerint módosul a visszaverődő ultrahang. A frekvencia-modulált jelet a vevő szondavevő kristálya érzékeli majd továbbítja a jelfeldolgozóhoz, ami megállapítja a doppler eltérést. Az eltérés a leadott és a fogadott jel közötti különbség, ami arányos a reflektorok sebességével. A handydop egy olyan jelet ad, ami megmutatja a vér folyási sebességét illetve ábrázolja a magzati szívhang jellemzőit.

handydop® a teljes körű megoldás

Az ELCAT handydoppal lefedhető az egyirányú doppler ultrahangvizsgálat minden területe. Csatlakoztatható hozzá 2,4 vagy 8 MHz-es ultrahang szonda, ami lehetővé teszi korai magzati korban a magzati szívhang felismerését, vagy az artériás és vénás érrendszer diagnózisát. Az újszerű adó és vevőelektronika, ami integrált az adott szonda-csatlakozóba, garantálja, hogy minden ultrahangszonda optimálisan működjön minden területen, s jó minőségű jelet adjon.


 Elcat brosúra


Megvásárolhatók webáruházunkban: www.premiumshop.hu

 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Premium Diet
orvosi diétás program

Májdiéta

Premium Goodcare
termékek

Boso orvosi műszerek

Wellion termékek


 

 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom