Wellion vércukorkontroll

Wellion - A tökéletesség és a design találkozása, avagy az innovatív technológia és a felhasználóbarát kezelhetőség kombinációja.
 

Wellion Calla Light vércukormérő

A Wellion Calla Light vércukormérő annak ellenére, hogy kicsi, nagy a kijelzője és így könnyen leolvashatók a mért eredmények.
Egyedülállóan meg tudja megjeleníteni az átlagokat egyetlen napra, illetve 7, 14, 30, 60, és 90 napra visszamenőleg. Ezen információk segítségével Ön illetve az egészségügyi szakemberek jobban ki tudják értékelni a mérési eredményeket.
 
Önnek lehetősége van az étkezés előtti és étkezés utáni értékeket megjelölni, ami posztprandiális vércukorértéket könnyen elemezhetővé teszi.
A memória 500 mérés eredményét tudja eltárolni, és könnyen elérhetők a tárolt adatok, a nyíl gombok megnyomásával.
A Wellion Calla Light 3 állítható riasztással egészül ki.
0,6 mikroliternyi vér szükséges, és a 6 másodperces mérési idő a Wellion Calla Light-tal garantálja a biztonságos vércukorszint mérést a mindennapokban.
Négyféle színben kapható:fehér, szeder, zöld és ezüst

A szett tartalma:
  • 1 db vércukormérő
  • 1 db ujjbegyszúró
  • 10 db lándzsa
  • 10 db tesztcsík
  • kompakt táska
  • használati utasítás
Bővebb információk: www.wellion.hu
 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Premium Diet
orvosi diétás program

Májdiéta

Premium Goodcare
termékek

Boso orvosi műszerek

Wellion termékek


 

 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom