Rólunk

A Premium Health Concepts Kft.-t 2005 júliusában alapítottuk azzal a céllal, hogy Magyarországon is elérhetővé tegyünk Nyugat-Európában bevált orvosi eszközöket és koncepciókat. Orvosoknak és egészségügyi intézményeknek nyújtunk termékeket és szolgáltatásokat, hogy hatékonyabban végezhessék a betegek gyógyítását és a betegségek megelőzését.

A Premium Health diétás programunk 16 éve működik sikeresen hazánkban, ma közel 50 orvos alkalmazza. A kizárólag általunk forgalmazott Boso vérnyomásmérők nem csak hazájukban, Németországban, hanem Magyarországon is méltán híresek; kiváltképp a cég boka-kar-index mérőműszere(ABI 100 system).
 

 

Bővebb információk

Premium diétás program •
Boso vérnyomásmérők •
Kapcsolat •

 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom
 

Rólunk mondták

Az alsó végtagi érbetegségek szűrését korábban mini dopplerrel végeztük, illetve tapintással az arteria tibialis posterior-on és arteria dorsalis pedis-en. Ennek a módszernek az az óriási hátránya, hogy csupán tájékoztató jellegű adatok szűrhetők le belőle. A pontos adatok, azaz a hatékonyabb szűrés céljából azt javasolta a szakrendelés, hogy szerezzük be a BOSO ABI-System 100 készüléket. Meggyőződésünk, hogy a készülékkel nem csupán az orvosaink tudják gyorsabban és hatékonyabban végezni a munkájukat, hanem valóban jobban tudunk segíteni a betegeken.
 
 
• Vajda Mihályné • diabetológiai szakápoló, IX. Kerületi Szakrendelő Kft., Budapest