Premium Regular speciális gyógyászati célra szánt tápszer

A Premium Regular speciális gyógyászati célra szánt tápszer túlsúlyban szenvedők speciális, - a kezelőorvos által megállapított - étrenddel történő kezelésének kiegészítésére alkalmazható. A tápszer porból készült táplálék, alkalmazható elhízott diabétesz mellituszosok speciális étrendjének kiegészítésére is.

A PREMIUM DIET táplálkozási program szerint a PREMIUM REGULAR naponta 1-2 étkezés kiváltására alkalmas. Kizárólagos tápanyagforrásként nem alkalmazható. Alkalmas felnőttek és 14 éves kor felettiek számára.

Mielőtt elkezdené fogyasztani a terméket, mindig olvassa el a dobozon lévő utasításokat a használatról és az adagolásról!

Az OÉTI-nél bejelentett termékek.

Notifikációs számok:

Go: T/1912/2014.

Cappuccino: T/1899/2014.

Vanília: T/1901/2014.

Eper: T/1902/2014. 

Almás-fahéjas: T1903/2014.

Csokoládé: T/1859/2014.


A vércukorszint normalizálásával csökkenti az éhségérzetet. Rosttartalma gondoskodik az emésztőrendszer megfelelő működéséről, és a bélrendszerben felgyülemlő káros bomlástermékek gyorsabban távoznak. 


Jelentős magnézium-, B6 és B12 vitamin tartalma erősíti az idegrendszert, így átsegíti a pácienst a diétázás nehézségein. Jódtartalma hozzájárul a pajzsmirigy egészséges működéséhez, ezáltal az anyagcsere megfelelő szinten tartásához. Szeléntartalma gondoskodik az egészséges hajról és körömről, illetve feszesen tartja a bőrt.

  A diéta közben naponta 2-3 liter, kalóriamentes folyadék fogyasztását javasoljuk.


További információk: www.premiumdiet.hu
 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom