Általános Szerződési Feltételek

1. A szerződés megkötésével, illetve az internetes megrendeléssel a vevő tudomásul veszi, hogy az Általános szerződési feltételeink a szerződés elválaszthatatlan részét képezik.
2. A szerződés csak akkor lép érvénybe, ha arról emailben küldtünk visszaigazolást.
3. A vevő 30 napig jogosult indoklás nélkül visszalépni a szerződéstől.
4. Jogunkban áll részszámlát kiállítani, amennyiben a teljesítés részben megtörtént.
5. A vevőnek az általa felbontott termékeket akkor is teljes egészében ki kell fizetnie, ha azokat visszaküldi. Amennyiben a vevő visszaküldi a terméket, minden költséget, a csomagolási és a feladási költségeket is beleértve, minden esetben teljes egészében neki kell viselnie.
6. A vevő köteles minden terméket előre kifizetni.
7. A termék teljes kifizetéséig a tulajdonunkban marad.
8. Ha a vevő utólagosan visszavonja a fizetést és részünkről felszólítással kell élni, felszólításonként 1.000 forint díjat számítunk fel.
9. A csomagolási és feladási költségeket – a visszaküldés kivételével – mi viseljük.
10. A szolgáltatásunk és az ellenszolgáltatás teljesítési helye: 9400 Sopron, Híd utca 54..
11. Ha szállítási késedelembe esnénk, a vevőnek joga van a vásárlástól írásban visszalépni, de kizárólag a feladás napjáig.
 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom
 

Rólunk mondták

 A Premium Health diétás program végeredményben orvosi ellenőrzés mellett végzett testsúlycsökkentés. Azért ajánlom a betegeimnek a Premium speciális gyógyászati célra szánt tápszer fogyasztását, mert káros anyagoktól mentes, viszont minden fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz. A BIA mérés pedig mind a páciens, mind az orvos számára további biztonságot jelent.
 
 
• Dr. Sal István  • belgyógyász-pszichoterapeuta, Budapest, XIII. ker.