Oldaltérkép

 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom
 

Rólunk mondták

 A ceglédi Túri Poliklinikán a járóbetegellátás keretében közel két éve használjuk a BOSO boka-kar index mérést. Családorvosi, sebészeti, belgyógyászati, illetve diabetológiai páciensek kezelésében ma már szinte nélkülözhetetlen eszközként tekintünk rá. Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy ez a mérés sokkal több páciensnek válhatna hasznára.
 
 
• Dr. Túri József  • vezető, Túri Poliklinika, Cegléd