Termékek - Szolgáltatások

A Premium Health Concepts Kft. a Magyar Elhízástudományi Társaság pártoló tagja

A Premium Health Concepts Kft.-nél az a célunk, hogy orvosoknak és egészségügyi intézményeknek olyan termékeket nyújtsunk, amelyek segítségével hatékonyabban végezhetik a betegek gyógyítását és a betegségek megelőzését.

Ahogy a bal oldali felsorolásban láthatja, jelenleg a saját diétás programunkkal, Boso vérnyomásmérőkkel, ADE mérlegekkel, a Heltschl-féle Haemo-Laser Terápiával, Wellion vércukorkontrollal, Elcat doppler műszerekkel és a Premium Goodcare termékcsoporttal foglalkozunk, széles körű a kínálat, azonban több terméket és szolgáltatást próbálunk Magyarországon meghonosítani.

Ha ötlete, kérdése, kérése van arra vonatkozólag, hogy milyen új szolgáltatásokat vezessünk be, kérjük, keressen minket a (30) 229-2196-os telefonszámon vagy az office@premiumhealth.hu mailcímen.
 

Bővebb információk

GYIK •
Rólunk •
 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Premium Diet
orvosi diétás program

Májdiéta

Premium Goodcare
termékek

Boso orvosi műszerek

Wellion termékek


 

 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom