Az együttműködés menete

A Premium Health Concepts Kft. minden új Premium orvosnak személyes képzést tart, és ellátja minden olyan eszközzel és információval, amely segíti elindulni. Évente 1-3 alkalommal, 1-3 napos továbbképzéseket tartunk. Természetesen telefonon és emailben rendszeresen tartjuk a kapcsolatot a Premium orvosokkal, hogy mindenki a lehető legrövidebb idő alatt értesüljön minden új hírről.

Minden páciens kap egy ún. Premium Kalauzt, amely kiadvány informálja a fogyókúrázókat, és elősegíti az együttműködésüket a Premium orvosukkal.

Tekintse meg videónkat: Premium Diet - az orvosi diéta

Amennyiben érdekelné a Premium Health diétás program, személyesen is szívesen tájékoztatjuk, egy előre egyeztetett időpontban. Ebben az esetben, kérjük, jelentkezzen a (30) 229-2196-os telefonszámon vagy az office@premiumhealth.hu mailcímen.
 
 

Bővebb információk

 Milyen szakvizsgával kell rendelkeznie a Premium orvosnak? 
 Kell-e speciális végzettség a Testösszetétel mérő eszköz használatához 
 Mérési eredmények, használati utasítások, segédanyagok 
• Kérdések a Boso orvosi műszerekről 

 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Premium Diet
orvosi diétás program

Májdiéta

Premium Goodcare
termékek

Boso orvosi műszerek

Wellion termékek


 

 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom