Premium Go speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer

A Premium Go kiüríti a szervezet glikogén raktárait, csökkenti a szervezetben felgyülemlett vizet. Fontos hatása, hogy megakadályozza az izom lebontását, és gátolja az ún. jojó effektus kialakulását. Magas vitamintartalma miatt a koncentrációs képességet is javítja.
 

A Premium Go-t két napon keresztül, napi 5 étkezés alkalmával fogyasztják a páciensek úgy, hogy az étkezések között 3 órás szünetet tartanak.  Ebben az első két napban napi 2-3 liter folyadékot érdemes elfogyasztani a fogyókúrát kezdőknek. Nagyfokú fizikai aktivitás esetén ennek akár a dupláját is. Azt érdemes azonban megjegyeznünk, hogy ebben a két napban nem javasoljuk, hogy a páciensek megerőltető mozgást végezzenek.


További információk: www.premiumdiet.hu

 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Premium Diet
orvosi diétás program

Májdiéta

Premium Goodcare
termékek

Boso orvosi műszerek

Wellion termékek


 

 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom