Boso-ABI-System 100

A boso ABI-rendszer egyidejűleg teszi lehetővé a szisztolés vérnyomásmérést mind a négy végtagon.


Korábban az alsó végtagi érbetegségek szűrését mini dopplerrel végezték, illetve tapintással az arteria tibialis posterior-on és arteria dorsalis pedis-en. Ennek a módszernek a hátránya, hogy csupán tájékoztató jellegű adatok szűrhetők le belőle, ugyanis a vérnyomás ingadozás következtében a mérés hibás lehetett. Ezen kívül az eddigi doppler szondás eljárás nagy ügyességet és tapasztalatot igényelt, ami miatt a vizsgálatot legtöbbször kizárólag az orvos tudta elvégezni. Pontos adatokat és egyszerűbb használatot tesz lehetővé a Boso ABI-System 100 készülék.


A műszerrel a vizsgálat egyszerű, gyors (nagyjából 5 perc) és fájdalommentes. A rendszerből kinyomtatott lelet alapján könnyű értékelni a kapott eredményt, és egyszerűen el lehet dönteni, mi a teendő a beteggel. Szintén praktikus, hogy minden mérési eredményt el lehet menteni, illetve ha szükség van rá, elő lehet keresni és újra ki lehet nyomtatni. Így az ismételt mérések eredményeit könnyen össze lehet hasonlítani.

ÚJDONSÁG!

A BOSO ABI boka-kar-index mérő egy további funkcióval megrendelhető/felszerelhető: a 4-mandzsettás szinkron mérés elvek alapján mindkét oldalon megméri a PWV pulzus-hullám-sebességet.

Ezentúl már nem csak érelzáródásokat, hanem egyaránt érfalmerevedést is lehet mérni – egy folyamatban, gyorsan, megbízhatóan – a legkorszerűbb többmandzsettás mérési technológiával.

VIDEÓ

Tanulmányok letölthetők itt

boso ABI-System 100 brosúra


Webáruházunkban megrendelheti: www.premiumshop.hu
 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Premium Diet
orvosi diétás program

Májdiéta

Premium Goodcare
termékek

Boso orvosi műszerek

Wellion termékek


 

 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom