Adatvédelmi nyilatkozat

A Premium Kft. feliratkozója hozzájárul ahhoz, hogy az általa szolgáltatott adatokat a cég nyilvántartsa és kezelje. Az adatokat kizárólag saját felhasználásra gyűjtjük, azokat harmadik személynek nem adjuk át, kivéve kapcsolt vállalkozások.
A regisztráló hozzájárul adatai (telefonszám, e-mail cím, név, cégnév, cím) mobil és helyi eszközökön való tárolásához, illetve telefonos alkalmazásokon való feldolgozásához (pl. Viber, WhatsApp, Signal).
A feliratkozó, adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Premium Kft. a számára reklámcélú anyagokat továbbítson, hírlevél formájában, az általa megadott e-mail címre, illetve hozzájárul ahhoz, hogy telefonon ajánlatokkal megkeressük.
Amennyiben a feliratkozó nem kíván további leveleket kapni, bármikor leiratkozhat a hírlevélről. A leiratkozást a hírlevél láblécében lévő Leiratkozás a hírlevélről linkre kattintva teheti meg.
A feliratkozással a feliratkozó kijelenti, hogy az adatvédelmi nyilatkozat pontjait tudomásul vette, megértette és azokat magára nézve érvényesnek tekinti.
Ha az adataival kapcsolatban kérdése van, hívja központi telefonszámunkat: 0630/2292196.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-70322/2013

 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom