A Boso cégről

A boso évtizedek óta fogalom a precíziós vérnyomásmérésben. A boso cég a dél-németországi sváb Alpokban fejlesztette ki és készítette el első vérnyomásmérőit. A boso vérnyomásmérők egy része kizárólag orvosi praxisban és klinikákon, professzionális környezetben használható, másik részük pedig háztartási használatra készül.

A boso piacvezető mind a professzionális, mind a háztartási vényomásmérők területén. A magas minőségi követelményekkel, széles választékkal és a színvonalas ügyfélszolgálatával érdemelte ki a német egészségügy figyelmét. A német orvosok 77%-a használ boso márkájú vérnyomásmérőt (2010-es Gfk adat).

 

Bővebb információk

• Kérdések a Boso vérnyomásmérőkről •
Használati utasítások, segédanyagok •
Rólunk •
Referenciák •

 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Premium Diet
orvosi diétás program

Májdiéta

Premium Goodcare
termékek

Boso orvosi műszerek

Wellion termékek


 

 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom