Premium Diet Light program

A PREMIUM DIET LIGHT program lehetőséget ad minden orvosnak, elkötelezettség nélkül alkalmazni a Premium Diet programot minden szükséges tudás és támogatás megadása mellett.

 

1. Miért Premium Diet Light?

A Premium Diet Light esetében nem szükséges nagy beruházás, minden orvos számára elérhető és kedvező. A minimum feltétel a bosogramm 4000 mérleg, amely ez esetben a BIA-500 testösszetétel mérő műszert helyettesíti. A koncepció tartalmilag nem különbözik a Premium Diet program koncepciójától, minden szükséges eszközt és tudást rendelkezésükre bocsátunk.

Megjegyzés: Komplett orvosi anamnézist a Premium BIA 500 Body Impedance Analyzer testösszetétel mérő műszerrel lehet végezni, a mérleg ezt nem biztosítja.

2. Hogyan?

Ha szeretne elhízott, túlsúlyos páciensein segíteni , vegye fel velünk a kapcsolatot, hívjon vagy írjon nekünk, és tőlünk megkap minden szükséges információt a belépésről.

 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom