Kérdések a Prémium diétás programról

Miben különbözik a Premium Health Concepts Body Impedance Analyzer 500 készülék a többi készülékhez viszonyítva?

A Premium Health Concepts Body Impedance Analyzer 500 készülék a teljes testre vonatkozva ad validált eredményt. Ezenkívül egy olyan programmal van kiegészítve, amely a mért eredmények értékelését is segíti és nem csak az obezitás, hanem az orvostudomány vagy a sporttudomány más szakterületen is (például onkológia, nephrológia vagy a az élsportolók felkészülésének támogatása).
 

Bővebb információk

• Milyen módon számolja az értékeket a szoftver? 
 • Milyen szakterületeken használják még a készüléket? 
• Kell-e speciális végzettség a készülék használatához? 
• Milyen minősítése van a készüléknek? 


 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom