Kérdések a Boso orvosi műszerekről

A csuklóra helyezhető készülék nagy eltérést mutat, mitől lehet ez?

Nem minden páciens alkalmas egyformán csuklós vérnyomásmérése, ezért általában javaslunk egy összehasonlító mérést a felkaron is. Ha a mérési eredmények mindkét mérésnél összhangban vannak (ez azt jelenti, hogy a szisztolés érték eltérése maximum 10 mmHg, a diasztolés érték eltérése maximum 5 mmHg) a mérést gondolkodás nélkül a csuklós vérnyomásmérővel megtehetjük. Amennyiben nagy különbségek jönnek ki, mellőzze a csuklós vérnyomásmérő használatát, ilyen esetben inkább a felkarra helyezhető vérnyomásmérő alkalmazását javasoljuk.

 

Bővebb információk

• Hol javíttathatom meg az elromlott készüléket? 
• 
Szükséges-e speciális képzettség a használathoz? 
• Felkarra vagy csuklóra helyezhető vérnyomásmérőt kell-e beszerezni? 
• 
A Boso cégről 

 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom