ADE mérlegek

Orvosi mérlegek különféle alkalmazási területekre: elektronikus és mechanikus mérlegek, személyi-, platform-, kerekesszék-, ágymérlegek széles választéka!
Elektronikus és mechanikus testmagasságmérők!

 

Praxisa során talán már Ön is került olyan kellemetlen helyzetbe, hogy a páciens testsúlya meghaladta a közönséges mérleg maximális terhelhetőségét.
Erre kínálnak megoldást az ADE mérlegek.
Elektronikus és mechanikus mérlegek, személyi mérlegek, platformmérlegek, kerekesszék mérlegek, függő mérlegek, fekvő mérlegek széles választékát kínálja az ADE.

Tekintse meg termékeinket:

ADE katalógus - Orvosi mérlegek
Online megrendelhetők webáruházunkban: www.premiumshop.hu
 
 

Letölthető tanulmányok

Nemzetközi szaktekintélyek tanulmányait, illetve azok kivonatát tesszük közzé ezen az oldalon, mely tanulmányok egy része magyarul, egy része németül vagy angolul érhető el.

 

Termékrendelés

Ha felkeltették érdeklődését az itt található termékek, ezen a website-on is meg tudja őket rendelni: www.premiumshop.hu

 

Írjon nekünk!

Ha bármilyen kérdés merül fel a Premium website tartalmával kapcsolatban, esetleg további információra van szüksége, ide kattintva tud nekünk emailt írni. Ha más csatornákon lépne velünk kapcsolatba, kérjük, kattintson a Kapcsolat menüpontra jobb oldalt, felül.

 
 
 
 

Hírleveleinkből

Minden hónapban hírlevélben tájékoztatjuk az érdeklődő orvosokat a friss szakmai hírekről és a cégünkkel kapcsolatos újdonságokról.
 
 
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
 
Feliratkozom